joi, 13 decembrie 2012

Bine Aţi Venit In Primul Reich, Comunitatea Europeana

Pentru cei necunoscătorii, Al Treilea Reich a fost denumirea Germaniei între ani 1933-1945 pe perioada cănd Adolf Hitler a fost la putere. Nazi-Deutschland (Germania nazistă) a încercat în acea perioadă, prin Bombe şi Armată să cucerească Europa astfel existând un singur Stat şi un singur Conducător, adică Hitler.

55 de ani mai târziu, apare o Monedă ce ar fi trebuit să unească la fel toate ţările, astfel încât în toate aceste ţări nivelul de trai, salarile, preţurile şi moneda sa fie la fel.

Pe cât de nebunească s-a considerat şi încă se consideră idea şi concepţile lui Hitler, ani m-ai târziu o acceptăm in varianta EURO, iar ţările Mici se rogă de cei Mari să fie şi ei acolo.

Conform presei din Grecia, Anglia şi Italia, in această perioadă avem de aface cu o variantă Feminină a concepţilor lui Hitler, dar fără Bombe şi Armată, acestea fiind înlocuite de Bani, Putere, Comerţ şi Diplomaţie.

Această variantă Feminină a dominaţiei Nazi-Deutschland este Cancelarul Angela Merkel, care prin multă diplomaţie şi putere, reuşeşte să ducă mai departe proiectul de acum 67 de ani a unui om ce se face vinovat de moartea a aproximativ 17 milioane de oameni.

Dupa aproximativ 20 de ani de la înfinţarea monedei EUR, putem observa că nici unul din Motivele pentru înfinţarea acestei Monede nu s-a putut realiza. 17 Tări se joacă cu această monedă, dar fiecare ţară are un alt salar, un alt mediu de trai, preţuri şi taxe. Fiecare din aceste 17 ţări au pierdut Economic si Financiar de la substituirea monedei ce o aveau, cu Euro.

Cred că fiecare din noi, şi-a pus deja întrebarea sau o va face, la ce ne foloseşte Comunitatea Europeană şi EURO atâta timp cât nu mai suntem stăpâni pe ţara noastră.

Ce a făcut Comunitatea pentru noi? Unde este atunci, când salarul mediu pe economie este de 150 EUR, şi cea mai ieftină chirie e de 50 EUR. Unde este comunitatea, când te duci la medic şi nu te consultă până nu dai spaga ceruta? Unde este atunci, când Bătrâni ce au muncit o viaţă, nu au m-ai văzut o bucată de carne de pe vremea Răposatului. Unde a fost comunitatea atunci când aţi avut nevoie de un ajutor, fie el in oricare din domenii.

Aceste păreri despre ajutorul Comunităţii ne aparţin nouă Comunitatea Dreptul Omului cât şi unor oameni ce au trecut prin problemele de mai sus şi ajutor nu le-a venit de nici unde. Cu acest articol te invităm pe tine, indiferent de etnie, culoare, religie sau gândire politică, să ne spui punctul tău de vedere. Fiecare opinie contează, deoarece poate fi o învăţătură sau un semn de întrebare pentru celălalt.

Articol preluat de pe: http://dreptul-omului.org

Un comentariu:

  1. reuşeşte să ducă mai departe proiectul de acum 67 de ani a unui om ce se face vinovat de moartea a aproximativ 17 milioane de oameni. rezervare vacanta

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .