marți, 11 decembrie 2012

Aurelian Mihai PP-DD Partidul Poporului - Dan Diaconescu

Buna seara,

Potrivit validarii mandatelor si informatiilor oferite de Biroul Electoral Central, va anunt in mod oficial ca PP-DD a castigat alegerile in cel mai populat colegiu de catre cetateni romani, Europa de Vest!

Victoria nu este do
ar a mea in calitate de candidat, este a dvs. a tuturor, plec impreuna la drum alaturi de toti cei care v-ati depozitat sperantele in activitatea noastra politica cat si schimbarea pe care o asteptati.

Adresez multumiri in primul rand colegului meu dl. Eugen Mihalache, colegilor din PP-DD Diaspora, celor care au fost contra-candidati din partea celorlalte formatiuni politice, prietenilor, sustinatorilor, simpatizantilor, bisericii, celor care s-au rugat pentru victorie, celor care m-au ajutat si mi-au fost aproape si nu in ultimul rand familiei.

Promit sa incerc indeplinirea tuturor punctelor de la primul pana la ultimul din programul meu electoral, la fel cum promit sa nu fug de dvs.

Eu vin de jos, de acolo de unde cu totii ma cunoasteti, niciodata nu voi abdica de la principiile mele, viata m-a asezat in fata multor incercari, nu m-am rugat sa imi fie date situatii mai usoare, ci forta si rabdare ca sa fac fata oricarui obstacol, minte ca sa pricep si invat, alaturi de dvs. am primit botezul politic la cel mai inalt nivel!

Rog incredere si iertare acolo unde am gresit, ingaduinta celor pe care i-am suparat, a doua sansa celor care nu le-am raspuns la intrebari, apeluri telefonice, chemari.

Doresc ca perioada de acum si pana la Craciun sa fie pregatitoare tuturor celor care cauta iertarea prin spovedanie sau rugaciune si pace sufleteasca pentru a ne bucura de marele moment al crestinatatii, bunilor mei colegi musulmani, membrii ai partidului le multumesc pentru intelepciunea de care au dat dovada, celor mozaici pentru perspicacitate si bunele sfaturi, celor atei pentru responsabilitate, tuturor pentru ajutor!

Noi politicienii, avem rolul dur de a duce tara pe care o reprezentam si pentru care muncim acolo unde dvs. cei care ne sprijinit prin vot doriti in sensul cel mai pozitiv, as dori sa apucam cu totii ziua cand vom crede cu totii in cuvantul politicianului, iar acesta
sa fie CUVANT!


Acum incepe munca noastra, bastionul poporului roman este diaspora, de aici vom porni REC0NQUISTA!


Va multumesc!

Aurelian Mihai 

2 comentarii:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .