vineri, 16 noiembrie 2012

”Groparul” Hidroelectrica agită spiritele: ”Oltchim va intra în insolvență după alegeri” Citiţi mai mult: ”Groparul” Hidroelectrica agită spiritele: ”Oltchim va intra în insolvență după alegeri”

”Groparul” Hidroelectrica agită spiritele: ”Oltchim va intra în insolvență după alegeri” 

Oltchim va intra în insolvenţă cel mai târziu în ianuarie 2013, după alegeri, iar administratorul judiciar nu va fi, cu certitudine, compania Euro Insol, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, într-o conferinţă pe tema rolului băncilor în restructurarea companiilor.

”Am deranjat prea mult la Hidroelectrica pentru a mă mai ocupa şi de insolvenţa Oltchim. Eu am două certitudini: că Oltchim va intra în insolvenţă cel mai târziu în ianuarie 2013 şi că nu Euro Insol va fi administratorul judiciar la Oltchim”, a declarat Remus Borza, citat de Agerpres. 

Acesta a adăugat că Oltchim este menţinut artificial în funcţiune, asemeni unui ”bolnav în moarte clinică”, din motive electorale. 


”Nici procedura insolvenţei nu mai poate să facă minuni. Puţin probabil ca administratorul judiciar ales să poată să facă ceva. Oltchim va intra în insolvenţă. Acum este ca un bolnav în moarte clinică ţinut pe aparate, în perfuzie, şi înţelegem că din motive electorale, dar, în decembrie, cel mai târziu în ianuarie, după alegeri, Oltchim va intra în insolvenţă. Este ultima şansă de restructurare a Oltchimului”, a spus Remus Borza. 

Combinatul Oltchim a fost închis la sfârşitul lunii august din cauza datoriilor de circa 700 de milioane de euro. Între timp a trecut şi printr-o privatizare nereuşită şi a fost repornită o secţie la începutului lunii octombrie.    



http://www.evz.ro/detalii/stiri/oltchim-primul-os-in-gatul-puterii-mitingurile-devin-anti-usl-1011012.html 


Sa ducem Hotii la Puscarie!
 


0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .