vineri, 26 octombrie 2012

Senatorul Viorel Badea (PDL) si Deputatul William Branza (PDL), desi au fost PICATI de comisia de etica, au fost pusi de Alianta Romania Dreapta candidati pe Diaspora

Senatorul Viorel Badea (PDL) – Deputatul William Branza (PDL) 

Picati de comisia de etica dar pusi pe lista de conducerea ARDSenatorul Viorel Badea (PDL) si Deputatul William Branza (PDL), desi au fost PICATI de comisia de etica, au fost pusi de Alianta Romania Dreapta candidati pe Diaspora




Surse din Forta Civica afirma ca senatorul PDL Viorel Badea si deputatul PDL William Branza de pe diaspora, Europa de Vest, nu au primit aviz favorabil din partea comisie de etica a ARD si cu toate acestea au fost pusi pe lista de candidati de catre conducerea Aliantei Romania Dreapta.
Dovada ca acestia vor candida este articolul din Evenimentul Zilei, unde se vede clar ca acestia sunt pe lista si au semnatura celor trei co-presedinti ai Aliantei Romania Dreapta.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/Brnz-Tomac-Badea-candidaii-ARD-pentru-Diaspora-1007273.html

Senatorul Viorel Badea (PDL) – Deputatul William Branza (PDL) 
Picati de comisia de etica dar pusi pe lista de conducerea ARD

Conform surselor mele, acest lucru a nemultumit mai multi potentiali candidati din Forta Civica care au ochit aceste colegii odata ce au aflat ca cei doi pedelisti nu au primit avizul comisiei de etica.
Mihai Razvan Ungureanu este citant recent intr-un interviu pentru Adevarul: “Răspunzând la o altă întrebare, şi anume dacă au existat candidaturi propuse de FC care au fost respinse de Comisia de Etică, Ungureanu a evitat un răspuns clar, spunând că ,,ce vă pot spune, însă, pentru că nu vorbim în niciun fel despre niciunul dintre partidele alianţei, este că, în general, ARD o să vină cu nume foarte bune“.
Daca Viorel Badea si William Branza sunt nume mai bune pentru diaspora din Europa de Vest, vai de romanii din acele tari.
Update: Dupa postarea acestui articol am vazut ca si Romania Libera a scris despre faptul ca William Branza a picat testul de integritate al comisie de etica ARD.

 

Un comentariu:

  1. Fundament sigur, structurat pentru PP-DD.
    Cuantizarea politică a ţării noastre e în toi. Nimeni nu ştie de ce peste 30% din populaţia ţării e în stare de depresie şi stres. Nimeni nu vrea să analizeze instrumentul nociv al comunicării politice, limba noastră. Evidenţierea conflictului: raţiune – iraţiune, ştiinţă – credinţă, provoacă întrebarea, permanent amorfă, a unei „treziri”, a „ridicării din genunchi”, a „respectului” căutat pe la vecini. Dar se ştie că, numai o limbă bine structurată repetă adevărata structură a mediului înconjurător. Şi atunci, ce avem de făcut? „Vino şi vezi!”, - e o expresie biblică, prin care se prezintă o nouă cale de ieşire din impasul social actualizat.
    Ediţia nouă. www. apavie.md

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .