sâmbătă, 6 octombrie 2012

Dan Diaconescu – Terminatorul USLinosilor


Cineva foarte foarte priceput, foarte foarte iscusit si foarte foarte discret – un adevarat Profesor - il invata de o buna bucata de timp pe Dan Diconescu numai scheme de succes. Lovitura cu Oltchimul il va propulsa la vreo 24 de procente pe Diaconescu la alegerile din decembrie. Asta daca nu mai urmeaza inca vreo doua lovituri de acelasi calibru pana atunci, caz in care traseul ascendent al exoticului erou national Dan Diaconescu va duce la prabusirea USL. Nu degeaba spunea ieri inteligentul Crin, secondat de Ponta, telefonic, la emisiunea pastorului Gadea de la Antenele lui Sauron ca “trebuie sa terminam cu Dan Diaconescu”.




 Mai sus vezi VIDEO Bani scosi de la OTP Bank

Asta desi Ponta a fost cel care i-a ridicat la fileu lui Diaconescu. Se confirma o mai veche convingere a mea exprimata public cu ceva vreme in urma, cu privire la Ponta, poate cel mai cretin premier din istoria Romaniei. Tonta este inca mai dobitoc decat Prostanacul, desi Gioana parea imposibil de depasit. Despre Crin, bolnav mintal pe bune nu mai e nimic de comentat.
Se mai confirma – daca mai era nevoie – si ca pletora asa zisei mass-media din
Romania este in mare parte o adunatura de gugumani, clampanitori din gura si ventilatoare de rahat, incapababili de rationamente si lipsiti de orice sursa ori informatie autentica. Absolut toti “ziaristii” lui peste s-au napustit asupra lui Diaconescu, coleg de breasla totusi, cu o ura imbecila, de impotenti frustrati ca altuia i se se scoala si lor nu. Singurul mai prudent in afirmatii fata de Diaconescu a fost Sorin Rosca Stanescu, o vulpe batrana, poate singurul actor inteligent din adunatura de clovni ai USL. Si Cristoiu. In rest, pe toate televiziunile, in toata presa Diaconescu a fost tratat de catre proprii colegi ca un fel de Inamicul public nr 1, desi multi dintre jurnalistii cu pricina ar sustine la o adica ca nu i-a pus USL-ul si ca sunt trompete din propria convingere.
Dan Diaconescu a fost subiectul principal al publicatiilor centrale si locale in perioada 1 august 2012 – 24 septembrie 2012 iar tema privatizarii Oltchimului a ocupat o pozitie de top in toata mass media conform unui raport intocmit de agentia de monitorizare Mediatrust. Sub aspectul notorietatii Diaconescu a atins cerul, gratis, s-ar zice. Suma necesara unei asemenea acoperiri media totale depaseste cu mult pretul privtizatii Oltchim. Iar dupa ce va achita pretul Oltchim nivelul de notorietate al lui Dan Diaconescu va capata o noua componenta, esentiala de altfel, respectiv credibilitatea. Notorietatea singura nu este suficienta pentru a izbandi in politica – daca ne aducem aminte secvente cu vedete sau tenismeni lansati in politica si esuati lamentabil.
Diaconescu si-a facut loc in politica cu o viteza remarcabila, de la data arestarii sale din vara anului 2010, cu un echipaj mic in jurul sau, oameni tineri si iuti la minte, intre care trebuie mentionata mai ales prezenta unei femei-fierastrau electric (am vazut-o candva la o negociere unde l-a facut bucati pe un mare smecher, cica). Profesorii nu se vad in jurul sau insa niste profesionisti alimenteaza in mod cert energia echipajului cu combustibil - adica informatii de calitate si nu numai. In curand, suspansul acestor zile - tema rostogolita perpetuu despre bani si despre eventuala cacealma a lui Diaconescu se va risipi.
Diaconescu are banii pentru Oltchim.
Iar iesirea pe interval a trompetistilor USL nu a facut decat sa-i ridice mai mult cota. Pana una alta fiecare flegma a “analistilor”, gedesistilor, ciuvicilor, gazilor, ciutacilor, chiriacilor, cetepeilor fuduli, plini de ura si venin nu face decat sa intareasca convingerea populatiei ca toti “jurnalistii” si comentatorii, ciorchine de marionete si lepadaturi care apar la televiziunile unor penali ca Vintu si Voiculescu nu sunt altceva decat niste lepre. Opinie pe deplin avizata.
Injurati-l cat mai puteti tovarasi ca s-ar putea sa vina o vreme cand o sa v-o luati pe cocoasa de la oamenii de pe strada, spontan si senzational, daca il mai injurati pe Danutz. = DD
sursa:George Roncea

Un comentariu:

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .