miercuri, 19 septembrie 2012

Destăinurile unei românce care face videochat: Lucrează cinci zile pe lună, face 12.000 dolari pe an

Faimosul site de tehnologie american Gizmodo a realizat un reportaj despre industria globală de videochat, în cadrul căruia prezintă poveştile mai multor femei care îşi câştigă existenţa dezbrâcându-se în faţa webcam-urilor. Printre ele se numără şi Ana, o româncă ce câştigă 1.000 dolari lucrând doar cinci zile pe lună.  

Razi de SexyLady Bolnavioara -> http://voi.ddtv.ro/content/sexy-lady-niculina-monarhista-bolnavioara-doreste-sa-excluda-un-lider-pp-dd-sexylady


http://gizmodo.com
Datează toate stereotipurile pe care un american le-ar putea avea despre o tânără din România. "La 24 de ani, este isteaţă - chiar şireată -, flirtează într-un mod care te face să vrei să-ţi verifici buzunarul de la spate şi are o frumuseţe izbitoare de tip slavic". 
Vorbeşte impecabil engleza şi are o personalitate dezarmantă, scriu reporterii americani, care precizează că românca a acceptat să le expună povestea ei de viaţă contra unei sume de bani.
Ana îşi omoară timpul liber în apartamentul ei din Bucureşti, jucându-se cu cele câteva pisici pe care le deţine, butonând la jocul Diablo 3 şi încercând să creeze ea însăşi un joc pentru iPhone şi iPad. Iar timp liber are berechet, în condiţiile în care în cele cinci zile care le lucrează în mod normal pe lună câştigă 1.000 de dolari. Strategia ei financiară e simplă. Încearcă să se descurce cu 1.000 de dolari pe lună, iar în cazurile în care are nevoie de mai mulţi bani lucrează mai mult de cinci zile.
Lucrurile nu au fost însă numai lapte şi miere de la început, povesteşte Ana, care şi-a început cariera de model videochat cu şase ani în urmă. Venită din mediul rural la Bucureşti pentru a studia Psihologia, Ana a început să se autosatisfacă în faţa webcam-ului la sugestia unui prieten, având nevoie de bani.
A trecut ulterior prin mai multe studiouri de videochat, unde s-a confruntat cu avansurile agresive ale patronilor şi, ocazional, cu gelozia nevestelor acestora. Ana povesteşte că unele angajate ajung chiar să fie violate de patroni. "Tipii care au afacerile astea nu respectă fetele care fac videochat, din cauza meseriei pe care o au".
După ce a acumulat suficientă experienţă în industria de videochat, Ana a început să lucreze pe cont propriu, de acasă. Nu depinde de nimeni şi nu trebuie să împartă profitul.
În ceea ce priveşte activitatea pe care o desfăşoară, Ana spune că nu oferă simple plăceri virtuale, ci ceva mai mult de atât: le oferă încredere de sine şi le alină suferinţa singuraticilor care bântuie mediul online în căutare de afecţiune. "Multor clienţi le place să li se spună că sunt persoane plăcute, că sunt oameni buni. Aşa îi faci să se întoarcă".

surce :gizmodo.com

2 comentarii:

  1. Adevarul este ca ies bani frumosi din videochat

    RăspundețiȘtergere
  2. Videochatul nu este o meserie usoara, asa cum crede multa lumea. Trebuie sa depui efort constant, sa fii serioasa si, bineinteles, ambitioasa. Daca muncesti din an in Paste, doar cand ai tu chef, nu faci nimic. Insa mai conteaza si studioul pt care muncesti. Daca e legal, profesional, te promoveaza etc, ai mari sanse sa faci bani frumosi.

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .