joi, 15 martie 2012

Cine conduce România? Preşedintele Israelului: Evreii au cumpărat România


Cu siguranţă că toată lumea şi-a pus la un moment dat această întrebare, deşi răspunsul ar fi trebuit să fie simplu: partidul/partidele aflat/aflate la guvernare în acel moment, plus preşedintele ţării.

Evident că niciun om cu un minim de bun simţ nu şi-ar fi pus niciodată această întrebare dacă ar fi fost convins că tot ce se întâmplă are o logică şi urmăreşte un scop. Dar nu orice logică şi orice scop. Ci unul naţional, respectiv ce i s-a promis în campanii electorale, unul spre binele ţării şi implicit, al său.

Cu toate acestea, nu cred să fie vreun om care să nu se fi întrebat. Şi din păcate, cred că aceste momente au fost nu dese, ci foarte dese. Şi asta pentru că de prea multe ori am simţit cu toţii că suntem conduşi pe un drum al pierzaniei, al vinderii noastre ca pe nişte vite de tracţiune. “Cum o fi posibil să facă asta?” sau “Ăştia sunt nebuni? Vor să scape de noi?” sunt doar câteva din întrebările care pe care le-am auzit în aceşti 20 de ani în jurul nostru, oriunde în ţară. De bună credinţă fiind, normal că oamenii suspectează o dereglare psihică a conducătorilor, numai o astfel de tulburare putând explica dezintegrarea totală a ţării, pe care am simţit-o, indiferent de conducători, după 1989.


Dar nu nebunia este răspunsul. Ar fi fost poate, mai bine. Ar fi însemnat, măcar o intenţie bună. Din păcate, răspunsul se găseşte în dolarii care au intrat în buzunarul unor “aleşi”( din toate punctele de vedere ), care, în schimbul lor, au luat măsuri care au urmărit transformarea României într-o colonie muncitorească ieftină pentru companiile unora şi a populaţiei într-o masă îndobitocită de indivizi fără conştiinţă, fără istorie şi fără cultură, uşor confundabili cu ţiganii.

Sfârşitul anului 2010. O ştire micuţă trece neobservată pe fluxul de ştiri al unei mari companii de presă. S-o citim:
  “Fundatia Ronald S. Lauder România a organizat, miercuri, cea de-a noua editie a Galei Prieteniei, în cadrul careia au fost aprinse lumânarile de Hanukah si de Craciun, în prezenta unor personalitati precum Mark Gitenstein, Dan Ben Eliezer, Mugur Isarescu, Maia Morgenstern si Elena Udrea.

Fundatia Ronald S. Lauder România, alaturi de elevii si profesorii Complexului Educational Lauder-Reut au aprins, miercuri, lumânarile de Hanukah si de Craciun, la cea de-a noua editie a Galei Prieteniei.

La eveniment au fost prezente mai multe personalitati, precum Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a României, Liviu Negoita, primarul Sectorului 3 Bucuresti, Mark Gitenstein, ambasadorul SUA în România, Dan Ben Eliezer, ambasadorul Statului Israel în România, Marinel Burduja, PVP al Raiffeisen Bank România, actrita Maia Morgenstern, printesa Lia, senatorul Radu F. Alexandru, istoricul Adrian Cioroianu, Maria Toghina, membru al Consiliului de Administratie al SRR, Gheorghe Patrascu, arhitectul-sef al Capitalei, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Amfitrionii serii au fost Radu Moraru si Irina Pacuraru.

Presedintele Lauder-Reut, Tova Ben Nun-Cherbis, a înmânat apoi diplome “prietenilor speciali” ai fundatiei, printre care s-au numarat Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, sub patronajul careia se desfasoara Gala Prieteniei, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Liviu Negoita, caruia i-a multumit pentru sprijinul pe care Primaria Sectorului 3 îl va acorda pentru amenajarea unei noi scoli Lauder-Reut în sector, Iulian Fota, consilier prezidential pe probleme de securitate, Mihnea Constantinescu, ambasadorul României la Chisinau, Cristina Corut, subprefect al Capitalei.

Aproximativ 360 de persoane – oameni de afaceri cunoscuti, reprezentanti din top managementul bancilor si alte personalitati din diverse domenii – au participat la eveniment, care s-a desfasurat de la orele 19.00, la Hotel Radisson din Bucuresti.

Fondurile obtinute cu acest prilej sunt destinate proiectelor si programelor educationale de la Lauder-Reut.

Fundatia internationala Ronald S. Lauder, cu sediul central în New York (SUA) si Budapesta (Ungaria), având filiale în întreaga Europa Centrala si de Est, patroneaza activitatea celor peste 50 de unitati de învatamânt particular si centre educationale, pe care le-a înfiintat în 16 tari din regiune. În România, fundatia a înfiintat, în anul 1997, Complexul Educational Multicultural “Lauder-Reut”, care gazduieste în prezent peste 300 de elevi si cuprinde o gradinita, o scoala primara si gimnaziu si liceu, cu predare în limba engleza, acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. “Lauder-Reut” este una dintre institutiile de învatamânt private de elita si s-a dezvoltat ca alternativa de succes la scolile de stat din România.”

Cine este Ronald S Lauder? Acest individ este răspunsul la o altă întrebare: “Cine este este şeful suprem al lui Adrian Sârbu şi al trustului Pro?” Unul din cei mai bogaţi oameni din lume, Lauder este patronul CME, trustul international specializat in media din Estul si Centrul Europei. CME este actionarul majoritar al Trustului Pro.

Să ne-amintim puţin despre trustul Pro. Această organizaţie a lansat printre primele televiziuni private din România, sub conducerea lui Adrian Sârbu. Acest individ care intra în clădirea Comitetului Central, în 1989, la braţ cu agentul stalinist Ion Iliescu, era un biet regizoraş la Sahia Film. Evident, nu putea avea fondurile necesare unui proiect de amploarea lansării unei televiziuni din venitul său de regizor. Acum ştim de unde i-a găsit. Doar cinci aspecte merită reţinute despre activitatea acestui trust:

1) s-a lansat pe 1 decembrie, intrând uşor în mentalul colectiv că ziua României egal ziua ProTV, deci România egal ProTV. A atacat în permanenţă credinţa în Dumnezeu.

2) a umilit imnul naţional, manelizându-l de ziua naţională, astfel încât s-au creat premizele pentru a ţiganiza şi populaţia

3) a introdus ţiganii şi sub-cultura ţigănească în viaţa de zi cu zi a românilor, deşi niciun studiu de piaţă sau vreo audienţă de până atunci nu ar fi sugerat acest lucru. Acest proces continuă şi azi cu rezultatele pe care le cunoaştem.

4) l-a avut ca invitat permanent pe criminalul notoriu Silviu Brucan, cel care a orchestrat zeci de procese politice şi a “regizat” împreună cu acoliţii săi sovietici multe din crimele din decembrie 1989. Acest individ aflat în solda KGB de peste 40 de ani şi-a permis să calce peste cadavrelele morţilor din 1944-1989, numindu-ne un popor de proşti( „stupid people” ). Şi asta la Pro TV, în fiecare săptămână.

5) acest post nu a susţinut nici măcar o campanie în favoarea valorilor naţionale. Până şi emisiunile pozitive ale acestui post –puţine şi sporadice – n-au fost creaţii proprie, fiind preluate din campanii mai mari, la nivel european.

În schimb, printre primele acţiuni ale trustului condus de Sârbu cu banii lui Lauder s-a aflat un aşa-zis documentar despre “holocaustul uitat” al Românilor. Nu întâmplător, pentru că populaţia trebuia pregătită şi îndoctrinată să accepte deciziile aberante, lipsite de orice argument istoric, ale oficialităţilor române în acest sens. Declararea oficială a faptului că România a făcut holocaust şi acceptarea glumei proaste prin care Mareşalul Antonescu a devenit “criminal de război” trebuiau să aibă o oarece justificare publică.


De Mugur Isărescu nu mai este cazul să discutăm. Singura constantă a acestor 20 de ani în domeniul financiar, sub care băncile româneşti au fost devalizate, moneda devalorizată şi sub care s-au dat “tunuri financiare” enorme, Mugur Isărescu este unul din artizanii subminării economiei naţionale.

Deşi Elena Udrea sau Liviu Negoiţă sunt personaje – vremelnic, e readevărat – importante, mi se pare mai elocventă trecerea în revistă a unui alt personaj tragic pentru România: Adrian Cioroianu. Acest individ cu aere de intelectual apare ciclic pe la sărbători, cerând imperios schimbarea zilei naţionale, ba a imnului, ba chiar a istoriei naţionale!

Pe lângă alte aberaţii, acesta a susţinut anul trecut că poporul român este un popor tânăr şi că ar trebui să-şi serbeze ziua primăvara sau vara. Trecând peste sugestia cu anotimpurile, provoacă stupoare afirmaţia despre tinereţea poporului român. Ca şi cum Decebal, Traian, Basarab, Mihai Viteazul, Ştefan, Mircea sau Horea n-ar fi existat, acest individ a susţinut că poporul român a apărut abia la 1859, la Unirea lui Cuza… Sau au existat, dar n-au nicio legătură cu românii. Cui serveşte afirmaţia că românii n-au apărut decât târziu pe aceste meleaguri? Să-l lăsăm pe Tokes să răspundă…

Altfel, e de remarcat prezenţa conducerii Societăţii Române de Radio( aveţi grijă să nu rostiţi cuvintele “Codreanu” şi “corect” în aceeaşi propoziţie), a presei private( Radu Moraru, susţinătorul protocronismului), a guvernului( Elena Udrea), a preşedinţiei, a autorităţii locale( apropo, domnul arhitect, cum au apărut atâtea clădiri turn între monumente istorice?), a reprezentanţilor SUA şi Israelului, precum şi a diferite corporaţii care domină piaţa muncii din România. Practic, tot ce înseamnă pârghii de putere în România.

Din păcate, la 80 de ani de când cineva afirma că România este condusă de alţii, pentru alţii, prin politicienii autohtoni corupţi, ne confruntăm cu aceeaşi situaţie. Să fie clar, nu ne interesează etnia acestor veritabili criminali de popoare, pentru că banul şi diavolul nu au naţionalitate.

La final am aflat că îşi pregătesc şi generaţia care le va duce “opera” mai departe. O găsiţi în “alternativele de succes la şcolile de stat” – alea sunt pentru muncitorii care circulă cu autobuzele adică. Restul, clasa conducătoare, se educă în spiritul multi-culturalismului( a se citi globalizare,comunism), la privat. Întrebaţi-o pe Andreea Esca dacă nu mă credeţi.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .