luni, 30 ianuarie 2012

Dodon despre liderii AIE: unul nu vede, altul nu aude, al treilea tace

Nu e uşor să comunici cu cei trei lideri din AIE, pentru că ei se comportă exact ca într-o fabulă chinezească: unul se face că nu vede ce se întîmplă, altul nu vrea să audă, iar al treilea nu poate spune ce gîndeşte. O declaraţie în acest sens a fost făcută de către preşedintele Partidului Socialiştilor Igor Dodon, într-un interviu pentru portalul allmoldova.com.

Potrivit lui, puterea centrală este obligată prin Constituţie să iniţieze o nouă procedură de alegere a preşedintelui ţării şi să indice data alegerii nu mai tîrziu de luna februarie. ”În caz contrar, dacă nu va fi organizată procedura de alegere a preşedintelui, toate acţiunile ulterioare ale guvernării vor putea fi calificate în mod expres ca fiind neconstituţionale şi ca tentativă de uzurpare a puterii în stat”, susţine liderul socialiştilor.

Totodată, Dodon nu exclude că apelul comuniştilor la nesupunere civică poate avea rezultate neaşteptate cu efect negativ. ”Nu cunosc nici bucătăria PCRM, nici dormitorul lor, nici cu atât mai mult subsolul acestei formaţiuni. De aceea, îmi este greu să presupun ce au de gînd ei să facă. Dar după "cazul Tofan", pe care mi l-au organizat ideologii PCRM-işti, nu exclud niciun scenariu scandalos din partea lor”, a conchis socialistul.

noi.md

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .