marți, 5 iulie 2011

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE ȘI COMPANILE TRUFATOARE

Am găsit pe net căutînd ca tot omul un loc de muncă.Am căutat orce muncă numai să lucrez și să cîstig un ban cinstit.Dar find cinstit am dat peste un sait care promite locuri de muncă peste tot în lume, din america pîna in italia.Ca tot omul mă credeam că am puso cu italia pe o insula 1800 de euro ospatar am puso... Dar surpriza nu sa terminat ... Eu find o persoană mai iesită din comun ca Toma necredinciosu am început să cercetez despre așa zisa companie care oferă locuri de muncă.Surpriză ... ce credeti că am descoperit despre asa zisa companie ,,DANFI-L COMPAN-Y S.R.L" Eu nu vreau să fac nici o reclamă negativă la nimeni și nu îmi asum nici o raspundere pentru ce spun alți dar, proverbul românului ,,nu iese fum fara foc " asa că relatez ce spun alți despre asa numita firmă binevoitoare care vrea să ajute pe toată lumea.
Comentariu preluat de pe : http://forum.softpedia.com
,, PENTRU CEI CARE VOR SA PLECE LA MUNCA IN STRAINATATE PRIN FIRMA DE RECRUTARE DANFIL COMPANY (DANFIL-JOBS.COM) mai bine plecati pe cont propriu la munca in strainatate, decat prin firma de recrutare Danfil-jobs.com! Cumnatul meu a plecat in Anglia la munca prin intermediul lor, din pacate este acolo de 3 saptamani si inca nu lucreaza, a cheltuit peste 1500 euro, isi plateste cazare, drumurile dintr-un oras in altul pentru interviuri...este groaznic...Cei din Romania, adica Danfil-jobs.com, mai exact d-na Cornelia le-a promis munca acolo, insa a uitat sa le spuna ce probleme vor intampina acolo, cum isi va cauta de lucru desi a mers la sigur...sper doar ca acest avertisment il vor citi acei oameni care din putinul ce-l au, vor sa plece in strainatate pentru un loc de munca mai bun. Nu va lasati pacaliti de Danfil Comapany ...pentru ca va storc de bani...si astea toate spun din caz concret, nu din ce am auzit de la altii, ci este ceea ce a patit cumnatul meu"



,,o super companie danfilul .dupa ce ajungi la ei si le platesti taxele incep sa iti spuna ca trebuie sa mai vii o data la brasov ca cica sanchi nu au oferta de la colegiul concept care college , nu poti sa platesti din orasul tau deoarece nu vor ei .apoi semnezi un proces verbal prin care danfilul se exonereaza de orice vina in cazul in care nu gasesti job ,si ei iti spun ca ti-au facut lipeala cu colegiul.In anuntul de pe internet nu asta scria ca ei ne fac lipeala cu un colegiu ci ca ei ne gasesc un job.Dupa o zi intreaga de acte si nervi nici nu iti mai vine sa te certi cu ei si semnezi ca un robot orie hartie de rahat iti dau.Urmeaza pregatirile pt plecare si esti anuntat ca ai obligatia sa cumperi biletul de avion prin ei ,bilet de avion care este doar dus si care costa aprox 350E .In cazul in care refuzi tre sa platesti penalizari de 30E.Dupa acestea urmeaza o spaataman de alergari in care esti anuntat in ultimele minute ca ai obligatia de a plati anumite taxe f rpd in cazul in care nu ajungi sa platesti pierzi toate sumele.Odata ajunsi in Anglia ei iti spun sa ai la tine minim 400 de lire bani care nu ajung.Suma reala este de 600lire.in londra am cheltuit in 3 zile 160 de lire si doar transport ,cazare ,mancare .Nu ti se da nici o informatie daca au locuri de munca sau nu.te trimite la o alta agentie din leeds fara sa tie se specifice ca este o agentie de plasare tu ai impresia ca pleci la angajatori.odata ajuns aici dupa o noapte de meers cu autocarul esti pus sa completezi acte o zi intreaga si teste de limba engleza obosit nespalat nemancat.Primul lucru care esti anuntat de aceasta firma este ca ei nu au nici o legatura cu danfilul si nici cu concept care college din londra si deci nu aunici o obligatie fata de noi.Ni se cere ca din momentul cand ajungi in leeds sa ai 500 delire la tine.esti purtat dintro parte in alta la cazari cu bagajele dupa tine si cheltui o gramada de bani p taxiuri.exista riscul ca in momentul un care ti se gaseste un job sa nu ai cazare,in anumite situatii nu a interesat p nimeni ca persoana nu are unde sa doarma.nu-i pasa nimanui ca hotelurile sunt scumpe si nu rezisti cu banii."
Informatii preluate de peurmătorul sait  http://forum.softpedia.com/

8 comentarii:

  1. Adrian Costel - Brasov5 iulie 2011 la 00:57

    Dar la noi politia nu se sesizeaza singura ca sint hoti calificati,legea le da posibilitatea sa fure si sa fure in continuare si nimeni nui poate opri... cum fac sau cum se face o asemenea trufa sint poate mina in mina cu politia... dau dreptul...??? oare ...mai mult ca sigur ...daca sit liberi si autorizati sa fure incontinuare poate fi si asta ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Danfil com Brasov este o mare TEAPA!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate la noi cam totul a ajuns sa fie o mare teapa...

    RăspundețiȘtergere
  4. DANFIL SRL SE NUMESTE INCEPAND CU ANUL 2012 BANCA DE JOBURI SRL. ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE. CER BANII INAINTE FARA SA GARANTEZE CEVA. EU AM SUNAT DE CATRE O ANGAJATA DE A LOR PT. UN POST DE SOFER IN GERMANIA SI NU M-AM DUS LA EI, PENTRU CA NICI MACAR MODELUL DE CONTRACT NU AU VRUT SA MI-L TRIMEATA.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai adaugati in lista de compani si SIE SOLARI,SOCOGEN,SOLARI INPIANTI si mai sunt cateva ,toate fac parte dintr-un grup i-ti da de mnca cazare dar se pare ca uita sa-ti dea salariu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare atentie la agentia Office Interim (GATM Office Interim)
    Sunt mari tepari! Vorbesc foarte frumos si sunt foarte politicosi pana va ia comisionul, apoi situatia se schimba radical!
    Feriti-va de ei si de toti cei care va cer comisioane inainte!
    GATM Office Interim = Tepari parsivi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca sunteti pasionati de autoturisme, noi va oferim un post vacand de agent pentru agentia de rent a car Bucuresti, cv urile insotite de fotografie pot fi trimise la www.rent-a-car-otopeni.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Destul de rau daca se joaca cu economiile si timpul oamenilor care vor sa munceasca. Mare atentie la ce agentie alegeti atunci cand plecati la munca in strainatate!

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .