Moldoveanca Nadejda Savcova, pe coperta Elle

Foto: perfecte.md
Este una dintre cele mai cotate modele din lume, a cucerit designeri celebri din lumea modei și a defilat pe cele mai importante podiumuri. Mai recent, Nadejda Savcova, originară din Chișinău, a apărut și pe coperta revistei spaniole Elle Moda, scrie perfecte.md.
Moldoveanca a pozat pentru fotograful Xavi Gordo în ținute inspirate din stilul peruvian, purtînd poncho, pulovere de lînă, rochii și jachete de piele.

Nadejda Savcova a devenit Miss Moldova în 1998, după care s-a mutat la București. A fost descoperită de o agenție de modelling din Franța și astfel i s-a început cariera fulminantă de model, ajungînd pe podiumuri mari din Londra, Paris și New York. A ajuns pe coperțile celor mai importante reviste de modă din lume și a defilat alături de nume mari din industria modei, precum Carla Bruni, Eva Hertzigova sau Naomi Campbell. Pe lîngă asta, Nadejda vorbește șase limbi.

Pe lîngă modelling, moldoveanca speră că i se va îndeplini visul din copilărie de a deveni actriță. Vine rar în Moldova, pentru că este ocupată cu prezentări, defileuri și ședințe foto, dar, deși călătorește atît de mult, casa ei este Moldova NOI.MD

Postări populare

Ultimele comentarii