Moldoveanca Nadejda Savcova, pe coperta Elle

Foto: perfecte.md
Este una dintre cele mai cotate modele din lume, a cucerit designeri celebri din lumea modei și a defilat pe cele mai importante podiumuri. Mai recent, Nadejda Savcova, originară din Chișinău, a apărut și pe coperta revistei spaniole Elle Moda, scrie perfecte.md.
Moldoveanca a pozat pentru fotograful Xavi Gordo în ținute inspirate din stilul peruvian, purtînd poncho, pulovere de lînă, rochii și jachete de piele.

Nadejda Savcova a devenit Miss Moldova în 1998, după care s-a mutat la București. A fost descoperită de o agenție de modelling din Franța și astfel i s-a început cariera fulminantă de model, ajungînd pe podiumuri mari din Londra, Paris și New York. A ajuns pe coperțile celor mai importante reviste de modă din lume și a defilat alături de nume mari din industria modei, precum Carla Bruni, Eva Hertzigova sau Naomi Campbell. Pe lîngă asta, Nadejda vorbește șase limbi.

Pe lîngă modelling, moldoveanca speră că i se va îndeplini visul din copilărie de a deveni actriță. Vine rar în Moldova, pentru că este ocupată cu prezentări, defileuri și ședințe foto, dar, deși călătorește atît de mult, casa ei este Moldova NOI.MD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .

Postări populare

Ultimele comentarii