duminică, 11 august 2013

Raportaţi pagina de pe Facebook a lui Vona Gabor, extremistul maghiar care şi-a asumat public conflictul cu România

Raportaţi pagina de pe Facebook a lui Vona Gabor, extremistul maghiar care şi-a asumat public conflictul cu România

DRAGI ROMÂNI PATRIOŢI! INDIFERENT DE CULOAREA POLITICĂ, DE RELIGIE SAU DE SEX, A SOSIT TIMPUL SA LE ARĂTĂM EXTREMIŞTILOR UNGURI CA ROMÂNIA NU ESTE SAT FĂRĂ CÂINI ŞI ROMÂNII SUNT UN POPOR UNIT! VONA GABOR ESTE PERSOANA CARE A SPUS ÎN NUMELE TUTUROR MAGHIARILOR DIN UNGARIA, CĂ-ŞI ASUMĂ CONFLICTUL DESCHIS CU ROMÂNIA! HAI SĂ-I ARĂTĂM CE POT FACE 20.000.000 DE ROMÂNI DIN ROMÂNIA ŞI ÎNCĂ VREO 7.000.000 DE PE TOT GLOBUL! RAPORTAŢI PAGINA ACEASTA LA FACEBOOK URMÂND PAŞII DE MAI JOS:


1. CLIC PE RAPORTEAZA PAGINA
2. CLIC PE CONSIDER CA NU AR TREBUI SA APARA PE FACEBOOK
3. CLIC PE DISCURS DISCRIMINATORIU
4. CLIC PE VIZEAZA O RASA SAU ETNIE
5. CLIC PE RAPORTEAZA CATRE FACEBOOK!
https://www.facebook.com/vonagabor
SE PARE CĂ UNGURII AU UITAT FAPTUL CĂ ÎN 1919, LA 4 AUGUST ARMATA ROMÂNĂ INTRA ÎN BUDAPESTA. CIVILII ERAU UIMIŢI DE BUNĂTATEA ROMÂNILOR ŞI SE MIRAU CĂ ERAU HRĂNIŢI, CĂ NU AU FOST DEPORTAŢI ŞI CĂ NU LI S-A RĂSPUNS CU ACEEAŞI MONEDĂ!!! EU, PERSONAL, N-AM VĂZUT POPOR MAI ÎNGĂDUITOR, CREDINCIOS, MILOSTIV DECÂT POPORUL ROMÂN!

10 comentarii:

  1. Sa-i bagam mimtile in cap...

    RăspundețiȘtergere
  2. dragii mei, cand mai scrieti cate un articol, mentionati si sursa! pt. ca acest articol, in intregime este scris de mine. l-ati copiat de la adresa:

    http://stefanbadita.wordpress.com/2013/08/11/raportati-pagina-de-pe-facebook-a-lui-vona-gabor-extremistul-maghiar-care-si-a-asumat-public-conflictul-cu-romania/

    EU L-AM SCCRIS ACUM 8 ORE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ca responsabil de acest blog imi cer scuze ai dreptate trebuia mentionata sursa si autorul de drept al acestui aricol .Articolu a fost redactat de un alt membru al blogului sint peste 30 de membri care au dreptul sa publice si zece membri care administreaza blogul.

    RăspundețiȘtergere
  4. SA FIE SPINZURAT...SI IMPAIAT....SI TOTI POLITICIENI CARE AU TRADAT TARA...VINDUTO...TOTI SPINZURATI SI IMPAIATI...

    RăspundețiȘtergere
  5. Decat asemenea actiuni.stupide mai bine intrebam pe cei aflati la putere, incepand cu garantul.Constitutiei, ce fac.De ce.mananca banul.public cu polonicul.si.fac sejururi.pe acelasi ban cand ar fi.fost cazul.de.riposta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este raportat... PAGINA LUI SABINA ELENA... ea este cea extremista si nu Vona

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .