Politician-extraterestru în Marea Britanie: Mama mea este verde și are opt degete

Foto: ruvr.ru


Un consilier local din Marea Britanie susține că a fost născut dintr-o mamă extraterestru și că are un copil făcut cu un extraterestru.

Simon Parkes, consilier local în Whitby, un orășel de provincie din Marea Britanie, și-a șocat concetățenii după ce a apărut într-un documentar TV susținînd că "mama sa reală" este un extraterestru verde cu opt degete. El a povestit că prima sa amintire din copilărie este cum era ridicat din pătuc de către un extraterestru.

Tată a trei copii, politicianul mai susține că a întreținut relații cu un extraterestru, pe care îl numește Regina Pisică, cu care a și făcut un copil.

"Ce se va întîmpla este că ne vom ține de mînă, iar eu voi spune 'sunt gata', iar apoi tehnologia pe care nu o înțeleg ne va transporta pe o navă care orbitează în jurul Pămîntului", a declarat Parkes, citat de Fox News. În vîrstă de 58 de ani, politicianul spune că a întîlnit-o pe Regina Pisică de patru ori pe an. NOI.MD

2 comentarii:

  1. Se poate sint mai multe specii de estrateresti iei sint in jurul pamintului de cind lumea se alimenteaza cu apa si resurse de pe pamint.Alti se reproduc prin intermediul femeilor de pe pamint pentru-ca nu au organe de reproductie sint roboti biologici numiti grigi datorita culori lor grii insaminteaza artificial femeile.
    Ramin insarcinate iar dupa trei luni estrag copilul si il cresc in labortoare pe nave in spatiu.

    RăspundețiȘtergere

Cuvinte neplacute si murdare vor fi sterse .

Postări populare

Ultimele comentarii