O mamă şi-a aruncat copilul din taxi, pe Podul Grant Bucuresti

ŞOCANT! O mamă şi-a aruncat copilul din taxi, pe Podul Grant VIDEO
Bucuresti Romania 11.10.2012
Un copil a fost aruncat de către mama lui dintr-un taxi aflat în mişcare pe Podul Grant din Capitală. Femeia nu este la prima încercare de acest gen, ea a avut alte două tentative de ucidere a copilului. Procurorul-criminalist Tomiţă Neagu a declarat că femeia este cercetată pentru tentativă de omor calificat.
 Dan Diaconescu - Saci Cu Euro Pentru Oltchim

Prima declaraţie a şoferului taxiului din care a fost aruncat bebeluşul VIDEO

Social » Cronica neagra
Prima declaraţie a şoferului taxiului din care a fost aruncat bebeluşul VIDEO
11 oct 2012, 15:07 Bucuresti Romania
O femeie şi-a aruncat, joi după-masă, copilul în vârstă de o lună şi jumătate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală. Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Marie Curie. Şoferul taxiului a declarat pentru România TV că a văzut tot episodul, iar femeia este "bolnavă".
"Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Stătea pe bancheta din spate. Am văzut totul. Este o femeie bolnavă. A deschis uşa de la taxi intenţionat. Nu a spus nimic nici înainte, nici după ce a comis fapta. Este şi un şofer de pe o basculantă, care era în spatele meu, şi care a văzut totul. Există şi un şofer de pe un Jeep care a văzut ce s-a întâmplat şi m-a evitat în trafic", a declarat şoferul taxiului.

Potrivit coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, la sosirea ambulanţei mama ţinea bebeluşul în braţe şi a refuzat să permită medicilor să-l examineze.

"La faţa locului am găsit-o pe mamă cu bebeluşul în vârstă de aproximativ o lună şi jumătate în braţe. La o primă evaluare starea copilului nu era gravă, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor. Mama nu a permis medicilor ca bebeluşui să fie examinat în amănunţime motiv pentru care am stabilit, împreună cu colegii de la Poliţie ca amândoi să fie transportaţi la Spitalul Marie Curie. Faptul că mama nu a dat voi personalului ambulanţei să examineze copilul relevă faptul că ar putea avea o suferinţă psihică”, a declarat la TV, Bogdan Opriţa, reprezentant SMURD.


Declaratie Video A Soferului de TAXI click -> aici

Postări populare

Ultimele comentarii